sandrasinspiration

Loppi event

Oj vilken härlig dag jag har haft. Inte nog med att vädret var på topp med gassande sol, så tog jag tåget till Stockholm för LOPPI event som hölls på Skeppsholmen. Jag bjöd med min vän Jenny som inte var sen med att tacka ja 🙂

Det bjöds på massa roliga saker och härligt gott bubbel. Vilka drivna människor det finns. Så kul att inspireras av alla. Jag dock som egentligen inte är varken feg eller osocial kan lätt bli lite tillbakadragen i såna här sammanhang där man ska gå fram till någon man känner igen och säga att man inspireras av personen. Eller där man ska lyckas hitta en lucka för att prata om sig själv och sina sociala medier. Eller typ tränga sig fram till ett företag för att försöka få kontakt. Men jag lämnade min mejl till två företag på plats så får vi se vad det blir med det 🙂

Och så lyckades jag sno någon minut med SanneAlexandra. Sååå härlig tjej med sånt driv och sån glädjespridare. Också roligt att hon faktiskt kommer ifrån samma stad som jag- Eskilstuna. Jättekul att faktiskt få träffa henne personligen.

Jag har haft en supermysig dag och eventet bjöd även på goodiebags som jag lyckades släpa hem på tåget ✌? Vi får se om lilla V vill baka något i veckan med saker ifrån Bakboxen Junior som vi fick. Roligt när han blivit lite större och kan hjälpa till med saker som han kanske själv tycker är kul. ?

Efter eventet mötte jag upp min vän Ida för en sen lunch. Vi satte oss på UrbanDelis takterrass och åt varsin sallad innan mitt tåg gick hem. Vi har inte setts på två år så det var verkligen på tiden nu. Det får absolut inte gå så lång tid igen. ?

Nu tänkte jag krypa ner i sängen och se ett avsnitt av Bondeparet. Så roligt att Caroline Kejbert också var på plats på Loppi event idag.

Och förresten, ni som inte testat Nick’s glass. GÖR DET!!! Sjukt goooood ??

Kram och godnatt fina ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.