Nettan

Tjejhelg i Skärgårdsbyn S:t Anna

Inlägget innehåller arbetsprover från sponsorer under helgens event

Förra helgen spenderades i fantastiska Skärgårdsbyn S:t Anna utanför Söderköping. Jag var inbjuden av Sarianne som hade styrt upp detta så bra! Tyvärr fick vi några avhopp men vi blev ett superhärligt gäng tillsammans med Sofie och Jenny, jag och Sarianne då såklart.

Jag och Sofie startade tidig förmiddag från Stockholm, gott om tid tänkte vi. Men när man har kul så går tiden snabbt 😉 Vi shoppade loss på presenter till Sarianne samt middag för kvällen inne i Norrköping, sen insåg vi att vi skulle vart på plats redan… 😉 Men fint folk kommer sent, eller vad är det man brukar säga 😉

Vi inledde med att sätta oss ned en liten stund, inget välkomstbubbel utan lite vatten för att få vätskebalansen i fas inför det kommande träningspasset.

På sängarna så låg träningskläder redo inför vårt pass från MPWR, mössor från Seger samt träningsredskap från Billigfitness. Allt vad vi behövde för att kunna köra ett pass som Jenny hade lagt upp, fokus på parövningar och träningsglädje 🙂 Vi hade verkligen kul när vi tränade!

Efter träningen skålade vi in helgen med bubbel och ännu mera tjejsnack, som alltid är samtalen högt och lågt, allvar och skratt. Så fantastisk hur man hittat dessa vänner genom bloggandet, vi har lärt känna varandra så otroligt bra och man vet att de alltid finns där när de behövs oavsett anledning.

Vi hjälptes åt med maten, Sofie och Jenny lagade en jättegod Thaisoppa till förrätt, jag stod för varmrätten som blev kallskuret med potatisgratäng (med kryddor vi fick muta till oss på McDonald´s 😉 ) och Sarianne fixade efterrätten. Allt serverades på finaste servisen från Gerbera. Gerbera är i princip det enda som finns hemma i mitt kök, älskar färgerna och formerna!

Efter middagen, som tog några timmar då vi hade lite pauser emellan rätterna för att orka all mat så var vi alla ganska så trötta. Vi satte oss ned i soffan en stund och Sarianne skämde bort oss med presenter så vi blev helt överväldigade!

Vi passade även på att skämma bort Sarianne lite, vi hade inhandlat en jättekasse som vi fyllde med presenter, temat var jul/rosa/galet 😉 Tomten ”Anders 55cm” från Rusta blev en succé! 😉

Det går inte med ord att beskriva våra helger rättvist, men en helt fantastisk helg med bästa sällskapet! Ni kan hitta ännu flera bilder inne på min Instagram, @nettan_s_

Hemresan var ett äventyr i sig, men det tar vi i ett annat inlägg!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.