Nettan

Barnvecka och sportlov

Några dagar in på denna barnvecka, sportlov dessutom 🙂

Helgen inleddes med hemmakväll med mina små killar, lite plockmat och film sen va vi ganska så slut allihopa.

Blev några timmars jobb för mig i lördags, Linus fick hänga med min kusin Ida och hennes kille, tror Linus har en ny idol! Fick knappt med honom hem från dom 😉

Kvällen spenderades med barnen hos vänner, god mat, trevligt sällskap och mello.

Igår hängde vi hemma och fixade, hade lite att komma ikapp med. Fick sen en impuls att gå ut och springa! Sagt och gjort så drog jag ut en stund och sprang, hemma igen så blev det ett styrkepass. Älskar att ha kommit igång med träningen ordentligt igen, jag behöver verkligen det!

Efter träningen så drog jag och Linus över till vänner för att kolla fotboll, va ju ingen vidare match direkt dock…

Nu har en ny vecka börjat, var tydligen dubbelbokad på jobbet igår… Men jag gästjobbade iallafall i vår butik på Östermalm,  trevligt att få hänga med kollegorna där. Hemma igen så bytte jag om direkt till träningskläder och drog ut för att springa igen. Vet inte vad som hänt 😉 Körde på sen med nästan 1 timmes styrka hemma. Så skönt att ha lite redskap och vikter hemma,  underlättar verkligen så träningen verkligen blir av.

Ska se till att få till åtminstone 2 pass till innan fredag morgon. 3 kvällar hemma kvar, så 1 vilodag och 2 träningsdagar. Om det inte blir nåt varje kväll 😉

Idag är vi lediga iallafall,  inga direkta planer men tänkte nog bege oss in till stan och hitta på nåt kul 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Vart hittar du träningsinspiration? Tycker det varit i princip omöjligt sedan förlossningen, bebis drar för mycket. Önskar verkligen att komma igång!

    1. Nettan

      Ja du, bra fråga!
      Har nog mest att göra med att jag insett att jag har faktiskt tid, och jag vet att jag verkligen behöver hålla igång för kroppen. Desto mer träning desto bättre mår jag!