Nettan

Avkoppling på Sparadiset

Förra veckan hade jag Sarianne på besök, hon var en av de som verkligen fick min sjukhustid att bli lite lättare. Hon var där dygnet runt i början och hade i princip en stående sängplats. Så otroligt uppskattat! Svårt att beskriva hur mycket jag uppskattade mina vänners närvaro, de fick tiden att gå och jag kom in i ett positivt tankesätt direkt tack vare dom.

Så när hon skulle komma hit till Stockholm så ville jag göra nåt för henne, så jag bokade in oss en eftermiddag på Sparadiset 🙂
Sparadiset har varit en favorit för mig sen ett par år tillbaka, så mysiga anläggningar runt om i stan som passar perfekt oavsett om man vill gå på en härlig behandling eller bara vill koppla av med vänner i ett eget Spa rum med bubbelpool och relaxavdelning.

Nu var det behandling som var i fokus, jag kände att min kropp verkligen behövde det efter en väldigt intensiv vecka. Stela muskler som behövde mjukas upp ordentligt!
Vet att Sarianne uppskattar spa precis lika mycket som mig, så en varsin massage kändes givet 🙂

Vi möttes upp mitt i folkvimlet på centralen, via söder där det är fullt fart. Gick in genom ingången till Sparadiset och direkt sjönk pulsen, som att komma in i en liten fridfull oas. Så nära all stress i city, men ändå så avskilt och avkopplande. Miljön, musiken, de som jobbar där. Jag älskar det!

Jag älskar massage när det känns att den gör nytta, och hon som masserade mig var grymt bra. Hon frågade ändå om de var ok, men jag hade så mycket knutar i nacke och axlar så det behövdes, och det knakade till lite mellan skulderbladen, så skönt när låsningar lossnar.

Kände stor skillnad efter massagen och fortfarande så mycket rörligare och mer avslappnad. Skulle absolut behöva gå till henne fler gånger, investera lite mer i sin egen hälsa och välbefinnande.

Vi avslutade med 1 timmes härligt bad och avkoppling i ett av relaxrummen som man kan boka. Egen bubbelpool och relaxyta. Finns alltid ett härligt fruktfat och vatten på plats när man kommer, eget bubbel kan man ta med om man vill. Så 1 timmes tjejsnack i bubbelpoolen gick riktigt snabbt, så härligt att vara där efter massagen så man verkligen kom ned i varv. På så sätt får iallafall jag mer ut av behandlingen jag varit på innan.

Sparadiset

Sparadiset

Sparadiset

Sparadiset

Sparadiset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.