Nettan

Snart dags för kryssing

På fredag så är det äntligen dags att åka iväg på Helsingfors kryssning, tillsammans med det härliga gänget bloggare som jag lärde känna under vårt dygn på Häringe slott i Augusti förra året.

För knappt en månad sedan så överraskades vi av ett Ballongbud med en liten hällsing från Aja och Sarianne att det bara var 1 månad kvar, nu är det bara 3 dagar kvar! Dags att börja tänka på packningen, ta den stora resväskan lyder instruktionerna 😉

IMG_20160301_141836

Vi kommer att åka med TallinkSilja Symphony, vilken båt alltså.Där finns verkligen allt, har hunnit åka med den en gång tidigare och då hann vi inte ens utforska hela båten. Den gången var det jag och svägerskan som åkte tillsammans med barnen när de var lov, mumindisco, lekrum och fullfart i badet.  Men nu blir det en barnfri kryssning, kommer bli så härligt!

Har ni sportlov nu och fortfarande inte kommit på vad ni ska göra senare i veckan så kan jag verkligen rekommendera att kika om det finns någon ledig hytt, perfekt sätt att komma ifrån vardagen för ett par dagar. Finns verkligen något för alla ombord, några bilder från kryssningen jag gjorde förra höstlovet.

image image image image image image image

Men nu som sagt en barnfri kryssning för min del. En hel helg med dessa tjejer, så jäkla kul vi kommer att ha!

IMG_20150912_233052 IMG_20150829_192411

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.