sarianne

Sarianne

Annons

Bloggen är flyttad!

Min otroligt tekniska sida har fått mig att blogga ifrån fel blogg när jag har mobilbloggat märkte jag imorse, nu är det åtgärdat och jag har raderat på appen den här adressen så från och med nu ska det bli rätt.

Bloggen ligger nu som toppbloggare på portalen Womsa.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Eurovison och kom hösten tillbaka!

Vid femrycket imorse (eller natt känns de som för mig) när jag va ute med hunden fick jag mig en riktig köldchock. Småregn, kalla vindar och bara ruggigt. Vi satte till och med på värmepumpen igår. 

Mannen fortsätter att må bra här hemma men fick sträng ordination om att vila så jag har passat upp, puffat kuddar och satt på fotboll. 


Vad tyckte ni om Eurovision i helgen?

Vilken show Sverige bjöd på, älskade öppningsnumret, slumrade till i mellanakter men fick nu energi under omröstningen. Vinnaren ? Inte min typ och var faktiskt en av få som jag inte ens lagt märke till under genomgången. 

Vi testade laktosfriglass och efter det droppade en efter en av och det slutade med att jag satt själv framför soffan. 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Det här med hundvalp!

Jag har nog aldrig vaknat så tidigt som jag gör ni sen vi skaffade hund:) Charlie är väldigt morgonpigg och kan ibland behöva kissa mitt på natten också. I natt är inget undantag, kl 4 behövde han kissa. 


Annars hade vi jordens softaste kväll igår.  Jag stängde på jobbet, kom hem, fixade lite mat, tog Elin till frisören. Hon som alltid velat ha superlångt klippt av säkert 15cm.


Före frisören


Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Göta kanal och bästa glassen!

Att vink Söderköping innebär en del glass, det finns glass i varje hörn skulle man kunna säga. Igår slutade jag tidigare då vi hade ett läkarbesök. Bra dag att sluta tidigare på måste jag sägs. Innan vi gick till läkaren hann vi med en dropin fika på Julias fritids, de hade gjort fint med anslag utefter hur de jobbat under våren, roligt att få se allt J pratat om hemma.

Vår vårdcentral ligger precis brevid Göta Kanal så vi passa på att möta upp nåde man och hund för en promenad med avslutande glassmums. Polka och jordgubb för min del!


Hemma satt vi ute på altan långt in på kvällen med besök av svärfar och svägerska, utplock av grill och bara häng. 
Charlie hängde med oss på altan också, han e ju lite speciell vår valp han ser för rolig ut när han hoppar, alla fyra benen samtidigt samt att han flyger fram. 6,5 månad har han hunnit bli. 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Bloggen flyttar och jag blir toppbloggare på Womsa

 

Idag flyttar jag bloggen och blir en del av Womsa jag kommer att blogga som toppbloggare där, min nya blogg hittar du på: Sarianne

sarianne blogg

Kommentera (0)

Kommentera