Nettan

Bloggarna på slottet kör Crossfit

Träningsvärken, träningsvärken, herregud vad vi måste ha kämpat på!

När vi 8 bloggande tjejer kom till Häringe Slott kl.11 i lördags så välkomnades vi av underbara Sofie och Sarianne som bjudit in oss till detta fantastiska dygn. Det blev ingen mjukstart om vi säger så… 😉 Vi fick direkt varsin fullproppad träningsväska och fick order om att gå och byta om, kittade från topp till tå med Snygga byxor från HitBrazil, hårband, strumpor och vattenflaska från Salming, trosor och sportbh från Pierre Robert. Så var det toppen också, från ”svärmor” 😉 Ja som ni ser, de hade verkligen tänkt på allt!

P1010371

 

h1

Väl iklädda träningsoutfiten så blev det ett Crossfit pass under ledning av Niklas som driver Crossfit Unique, han var riktigt bra men jäklar så hårt han körde med oss! Jag som har problem med ena axeln/armen kompenserade med att ge extra i de olika benövningarna, kan knappt gå idag ;-)Men det var riktigt kul! Blev faktiskt riktigt sugen på att testa på Crossfit fler gånger.

IMG_20150831_105928

Träning ute i äppellunden var riktigt bra, så mycket mer inspirerande än inne på ett gym! Vi hade så kul samtidigt som vi körde slut på oss själva 🙂 Vi inledde med en yoga inspirerad uppvärmning, följt av en genomgång av olika övningar som vi sedan tävlade med. Vi fick dela in oss i lag och tävla mot varandra, tror vi alla gav 110%

h15

h28 (1)

 

h36 h38

Efter passet så fick vi ta det lugnt en liten stund, hann med en snabbdusch och så var det dags för en minimanikyr och lackning. Jättelyxigt! Det snygga lacket kommer från Depend 7 day, jättefina färger och verkar vara jättebra kvalitet!

h45

IMG_20150831_101732

Det jättefina personliga armbandet kommer från Frualiesdesign, älskar det!

Och vad passar väl inte bättre än en underbar Afternoon tea efter ett galet hårt träningspass 😉 Vi hade iallafall gjort oss väl förtjänta av det! Mer om det kommer i ett nytt inlägg 🙂

Tror nog att det kan bli inlägg om det här härliga dygnet ett bra tag framöver, sååå mycket att berätta om! Allt från träningen, lyxigt afternoon tea, poolhäng, tävlingar, spöken, och läskiga upplevelser. Alltså spöken, någonting jag inte tror särskilt mycket på, men efter det här dygnet så hände det så sanslöst mycket absurda saker. Ni ska få höra mer sen, det tog liksom aldrig slut! Men en sak är säker, det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjort den här helgen, träningsvärken i magen är nog inte från crossfit passet utan mer tack vare det helt underbara sällskapet som jag hade så roligt med.

De flesta bilder lånade av Filurmamman som tagit många fina bilder under helgen. Men ett och annat är tydligen helt borta från minneskortet, de var tagna i rummet där det spökade som mest….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.