Nettan

30-års firande

Under påskhelgen så var vi bjudna på 30-års firande, middag på Svartengrens och sen fortsatte festen på restaurang Bonbon. Jag och Magnus passade på att checka in på Nordic Light så vi hade ett par timmar på hotellet att fixa oss i ordning inför kvällens festligheter. Medan jag höll på att fixa i ordning håret och sminka mig så kopplade Magnus av med lite kaffe,  läste en Whisky tidning som han tidigare inte haft tid för. Vi öppnade även en flaska champagne på rummet som vi skålade i innan vi gick vidare för att möta upp middagssällskapet.

image image image IMG_20150413_210351

 

Hade på mig min nya klänning från Meandi och fint halsband från Edblad som jag köpt från en nya favorit butiken Ombonat

Vi var 7 stycken som åt middag tillsammans på Svartengrens, en riktigt bra restaurang med fokus på kött av bra kvalitet från närliggande gårdar. Vi startade med en bål som riktigt god med bland annat äpple och ingefära.

image

Sen så beställde vi in ett kött fat där vi fick in flera olika styckningsdetaljer och olika sorters kött, allt från kyckling, biff, bacon och ribs. till det serverades flera olika tillbehör, potatis, lökringar, sallad, 4 sorters såser m.m.

image image

När vi ätit upp och nästan var på väg att gå vidare så beställde en i sällskapet in en Magnumflaska Champagne från -95, alltså den var så god. Jag älskar Champagne och det här var en av de bättre jag druckit!

image

Vidare sen till Bonbon som låg på gångavstånd, här väntade flera vänner till Emil som fyllde år. Vi skålade i mousserande och sen startade festen 🙂  Tara hade jobbat på bra med att styra upp allt, fanns en massa gott att dricka och ett stort bord med goda charkuterier och ostar.

Riktigt trevligt hade vi långt in på natten. De flesta drog sedan vidare ut på stan men jag och Magnus gick tillbaka till hotellet, men vi var nog ändå inte på rummet förrän framåt 2-tiden. Jag hade ju dragit på mig en rejäl förkylning under påskhelgen så all energi och ork tog slut så jag tvärslocknade när vi väl kom till rummet. Men väldigt glad att jaga lyckades hålla mig vaken och vara med hela kvällen, men massa nässpray och alvedon innan vi gick iväg så höll det hela kvällen 😉

image

 

Tack för en toppenkväll Emil och Tara!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.