Nettan

Champagne och kräftor

Ledig helg både för mig och maken, då passade vi på att äta och dricka lite extra gott! Champagne är ju aldrig fel 😉 Man måste inte ha något att fira för att dricka champagne om ni frågar mig, det funkar alltid!

Just den här helgen lyxade vi till det med en Pol Roger 2004, riktigt bra! Till det så åt vi svenska kräftor, perfekt kombination 🙂

Gjorde även lite vitlöksbröd till på surdegsbröd och hemmagjort vitlökssmör.

Till sonen som ännu inte lärt sig uppskatta skaldjur så blev det en förrättstallrik efter hans önskemål, bröd, smör och paprikastavar.

Väldigt enkel förrätt, bara vitlöksbrödet som tog några minuter att förbereda och sen en liten stund till i ugnen. Det gillar jag!

image

 

imageimage

 

Medan vi förberedde maten och inväntade dottern som var iväg så ställde jag fram ett fat med jordgubbar, de som kommit nu till butikerna har varit förvånansvärt goda tycker jag. Lite ros’e med tonic och kall läsk till det så kändes det väldigt somrigt!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.