Nettan

LOPPI blogbag – Nystart

Förra veckan fick jag hem en välfylld LOPPIblogbag, alltid lika kul 🙂 Mycket bra produkter fanns det med den här gången, precis som vanligt!

KidsZoo som direkt gick direkt hem hos sonen, men han frågade gång på gång om det verkligen var vitaminer och inte godis 😉 Det var ett väldigt gott betyg! De är multivitamin för barn som ser ut och smakar som godis gummibjörnar.

Blutsaft som är ett vegetabiliskt järntillskott, något som jag testat tidigare för väldigt länge sedan. Vet att jag behöver extra järn så det var toppen!

Ekomüsli baserat på ekologiskt odlade grödor, högt innehåll av protein och näringsämnen. Dottern testade det med en gång och gav det högt betyg 🙂

Gastus fruktstänger full av naturlig energi, rik på fibrer och utan tillsatt socker. Perfekt som del av mellanmål till barnen.

Friggs hälsote Blåbär och Acai som är ett rooiboste, riktigt gott! Fritt från koffein och med det passar utmärkt att drick på kvällen, vilket jag gillar. Föredrar även att bjuda mina barn på just koffeinfritt te framför något med koffein i (även om det inte är stora mängder) så det passar hela familjen.

Friggs riskakor med Chiafrö och havssalt , lite tunnare än vanliga riskakor och tack vare havssaltet lite mera smak. Ny favorit i familjen när det kommer till riskakor.

Friggs vitaminbrustabletter sockerbalans, ska hjälpa om man vill minska sockersuget. Innehåller Krom som bidrar till att behålla en jämn blodsockernivå samt vitamin C.

image

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.