Nettan

Tjejmiddag!

Ikväll blir det middag i stan med ett stort gäng tjejer, ska fira en av mina närmsta vänner som fyller år imorgon och även en gammal klasskompis till mig som fyllde år här om dagen. 2 till av mina gamla klasskompisar från mellan och högstadiet kommer ikväll plus ett antal till vänner till de som fyller år. Ska bli jättetrevligt!

Lite extra kul att få träffa mina gamla vänner som jag sett bara ibland efter skoltiden, då hemma hos vår gemensamma vän. Men nu var det ett par år sedan sist.

Middagen blir på en tapas restaurang i Vasastan, har varit på en restaurang i samma kedja men då på Kungsholmen förra året. Då tog jag med ett gäng gamla klasskompisar från gymnasietiden i Åre. De bor alla kvar i Norrland och hade en tjejhelg i Stockholm så då mötte jag upp dom en kväll. Vi var alla supernöjda med restaurangen då, så förväntningarna inför kvällens mat är höga. Hoppas verkligen att de fortfarande håller samma nivå! De har inte bara traditionell tapas maten från Spanien, utan har tagit influenser från hela världen men allt i tapas format. Ett koncept som faller mig i smaken 🙂

Dags att göra sig i ordning, barnen ska hämtas om en liten stund och innan dess måste allt vara klart inför kvällen. Dottern har dans i Täby så vi kommer tillbringa eftermiddagen där och sen bara hem och lämna barnen innan jag ska ta mig till stan.

image

 

En bild från mitt senaste restaurangbesök i Januari som var på Restaurang Bonbon, tillsammans med min man och vänner till oss. Den restaurangen kan jag också varmt rekommendera!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.