Nettan

Fredagslyx

I fredags var vi bortbjudna på middag, till förrätt så blev det ostron. Vi skulle köpa med oss ostronen och då det enbart fanns svenska ostron kvar så fick det bli det. Nu har jag inte ätit ostron så länge, tyckte inte alls om det förut men så testade jag tidigare i höstas igen och ändrade helt uppfattning, sen dess så har jag haft turen att få äta ostron vid flera tillfällen nu i höst och vinter. Tycker alla har smakat ungefär likadant, de är ju ganska så slemmiga 😉 Men vilken skillnad alltså på de här svenska! Vi sa det att det är ju klart värt att köpa några färre men att satsa på dessa Svenska som är lite dyrare, för smaken och konsistensen var verkligen så mycket bättre.

Jag äter mina med lite citron och gärna en droppe tabasco på, och så bubbel till det 🙂 Då jag körde så smakade jag bara på bubblet som var en favorit men höll mig sen till det alkoholfria bubblet som faktiskt finns flera bra sorter att välja på.

Barnen  var väldigt nyfikna och ville titta på när Magnus öppnade ostronen

image image

image

 

Hampus vågade inte smaka, men Jennifer smakade liten bit. Dock tyckte hon inte det var så gott men kul att hon testade 🙂 Skaldjur är verkligen något hon älskar!

Till varmrätt fick vi oxfilé och sen glass och fruktsallad till efterrätt, vi var väldigt mätta och belåtna när kvällen var slut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. nettan

      Åh va kul, vår dotter har alltid ätit skaldjur och tycker det är jättegott medan sonen mest föredrar köttbullar 😉 Roligt när barnen vågar testa lite annat, vi brukar sällan servera något annat till barnen utan försöker lära dom att uppskatta bra och varierad mat.