Nathanelle

SÖNDAG.

DSC_0026.NEF

Ingen snö här inte. Köpte en ny fin blomma till köket igår och en snygg kruka i metallic. Basilikan jag köpte häromdagen var för stor för den vanliga krydd-krukan så den fick plats i vattenkannan istället. Man tager vad man haver.

DSC_0048.NEF

Jag steker allt i kokosolja. Känns både sunt och tillför en god smak till maten.

DSC_0052.NEF

Finaste tulpanerna fick också flytta in i helgen. Jag hoppas ju att vintern glömmer Köpenhamn och att vi går direkt från höst till vår. Drömmen!

DSC_0088.NEF

Och så till morgonens frukost. Banan-plättar på en banan, ett ägg, linfrö och solrosfrön toppad med frusna hallon, pumpakärnor och kokos samt en smoothie på en rödbeta, en morot, en stor bit ingefära, en banan, en halv citron, frusna hallon och vatten. Mumma!

Godmorgon söndag! Jag vaknade redan vid åtta-tiden och har suttit framför Nyhetsmorgon och druckit kaffe och lagat en stor och god söndagsfrukost. Har tänkt mig att sticka till gymmet om en stund, kanske shoppa lite och ikväll ska vi på bio med jobbet. Ska se The Wolf of Wallstreet som verkar sjukt bra. Efter det blir det ett snabbt möte och så kanske man ska avsluta den här söndagen med en pizza och kärlek. Ha en fin söndag!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.