n
Min lördag började med den här gosungen. Han har ju ålat sig fram ett par veckor nu, men snart lossnar det nog ordentligt med krypandet. Han har börjat förstå att man måste upp på knäna, så det går sakta men säkert framåt. Så duktig och fin.
n
n
En smarrig frukost!
n
n
<3
n
n
Snyggt golv på El Nacional. Fick en fråga om mina skor och det är dessa från H&M, verkar dock vara slutsålda online.
n
n
En close-up på gårdagens mama.
n
n
Solig kväll men jisses som det blåser här i Köpenhamn.
n
n
Till middag ikväll slängde jag ihop en urgod veggo-lasagne.
n
Vilken dag! Har fått massor av gjort, skönast var det att rensa i gardeorben. Jag är väldigt duktig på att rensa och skänka/sälja vidare och gör det minst två gånger om året. Hatar att samla på mig för mycket. På eftermiddagen gick vi iväg och handlade mat och jag gjorde en vegetarisk lasagne till middag – så god! Elliot somnade som en stock redan vid 18, lilla älsklingen. Nu ska jag ha en riktigt lugn och skön kväll i soffan och äta lite choklad. Är helt slut! Kram på er.
Vegetarisk lasagne:
Grönsakssås
4 rivna morötter
200 gram skivade champinjoner
1 pkt färsk spenat
1 lök
1 vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater
En stänk chilisås (valfritt)
Kryddor
Ostsås
250 gram ricotta
250 gram keso
1 dl mjölk
Salt & peppar
Stek grönsakerna och låt såsen gotta ihop sig på spisen tio minuter. Gör ostsåsen och varva sedan lasagneplattor med grönsaks- och ostsåsen. Toppa med riven ost och in i ugnen på 225 grader i 25 minuter.
n