Nathanelle

SEMESTER-PLANER.

Tänk att det redan är juli. Den här sommaren har nyss börjat men springer redan i väg. Tänk om vi får njuta av detta väder i två månader till. Vad underbart det hade varit. Förra sommaren var jag ju mamma-ledig och jag minns att vädret var så jäkla trist. Så svårt att komma ut med en liten som bara kunde krypa.

I juni var vi i Malaga en vecka och det var en helt underbar semester. Hur göllig och liten är inte Elliot? Ser verkligen fram till många resor med min lilla familj. Den här sommaren bjuder på en hel del kul.

  • Nästa vecka åker vi till Växjö och har semester hela familjen en vecka. Håller tummar och tår för att vädret håller i sig så vi får njuta av morgondopp, vattenskidor, grill och rosé.
  • Efter det är vi hemma två veckor innan jag, mina systrar och mamma ska på en långweekend till Palma. Tjej-resa! Hur kul? Ser fram emot sena middagar, sangria, shopping, sol och bad.
  • I  början av augusti ska jag och Kasper se JUSTIN TIMBERLAKE i Köpenhamn. Så över-taggad!
  • Två veckor i augusti är Kasper ledig och så är planen en utlandssemester ifall vädret är skit och annars åker vi nog runt i Sverige och Danmark, bara vi tre.

slutet av augusti startar min sista termin i skolan och det kommer bli en otroligt intensiv och jobbig höst men snart ser vi ljuset i tunneln. Först ska åtta veckors semester NJUTAS!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.