Nathanelle

TORSDAG.

Hej på er! Idag hade jag som sagt sista dagen på min praktik. Har haft det väldigt bra i tio veckor och det är verkligen ett ställe jag hoppas kunna få jobba på i framtiden. Slutade redan efter lunch idag och väl hemma kom jag hem till ett sovande barn som sov hela 2.5 timme mitt på dagen!!!

n

n

En trött mamma vid sju-tiden imorse.

n

n

Har haft en gnällig kille även idag. Han är just nu i utvecklingsfas åtta och gemensamt för alla dessa faser har varit gnällighet och mycket sömn för Elliot. Just nu lär han sig att man måste göra saker i sekvenser för att nå ett resultat. Nu vill han gärna själv vara med och laga mat (på golvet såklart), klä på sig och blir hysteriskt ledsen om någon lämnar rummet. Leker väldigt mycket med känslor också och kan gå från tokarg till att vara ledsen till att skratta på en minut. Jaa,  han går under namnet“Drama queen”   här hemma..

n

n

Efter hans middagsnap gick vi iallafall ut och lekte.

n

n

Ny fin overall från Name it (här). Ganska tunn och vattentålig – perfekt för milda vinterdagar med en fleece under. Mössa från Molo. Köper allt i storlek 86 nu så det förhoppningsvis håller hela säsongen.

n

n

Efter lite lek (och gnäll) gick vi över vägen för att handla lite som jag glömt att beställa hem. Bland annat fetaost och rödvin. Ikväll ska det firas att tio veckors slit är slut och att jag har en sådan fantastisk man som ställt upp så mycket den här tiden med ALLT.

n

n

Nu har jag lagat en god vegetarisk paj och hällt upp ett glas rött. Ska sätta på Bad moms på tv:n, har helt missat den filmen. Nu väntar en lång, skön helg – som jag har längtat. Kram

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.