Nathanelle

VAD BLIR DET FÖR MAT?

Här kommer ett snabbt och smarrigt recept och en lite roligare variant på fredagstacosen.

n

n

n

Värm en stekpanna och häll i sesamolja, vitlök, chili och riven ingefära. I med hela kycklingöverlår (utan ben) samt skivad paprika. Krydda med teriyakisås, salt, vitlökspeppar och cayenne. Bryn på båda sidor och låt sedan steka på svag värme tills de är genomstekta. Överlårfilé blir så mycket saftigare än vanlig kycklingfilé och är perfekt i grytor eller tacos. Släng ihop en smarrig guacamole med mycket vitlök och servera sedan kycklingen med valfria grönsaker i en wrap. Jag hade spenat, gurka och toppade med vårlök. Mycket gott recept med asiatiska smaker. 

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.