Nathanelle

FETTISDAGEN.

Det är väl en anledning till att fettisdagen just heter FET-tisdagen. Som vi har ätit ikväll, haha.

 

 

Jag gjorde en fantastiskt god lasange, säkert den bästa jag gjort, toppad med parmesan och fetaost. Jamie Oliver har gett mig bästa tipset ever. Ni ser väl Saving with Jamie? Grymt program. Iallafall, ni vet när man har en bit ost liggande i kylskåpet eller en halvfull påse ost som man glömmer längst bak? Riv ned och lägg allt i frysen. Allt i samma bunke, alla olika sorter. Perfekt att ta upp och strö över lasange, pasta, omelett – you name it. Ursmart spar-tips tycker jag.

 

Smakade fantastiskt tillsammans med en god sallad och ett glas rött.

 

Jag har haft cravings på semlor den senaste månaden. Ser dem överallt men i Danmark, nej då vet man inte vad en semla är. Lite väl långt att åka över till Malmö för att köpa en, så idag – när det är fettisdagen – passade jag på att slänga ihop den nyberömda semmelwrapen. Blev hur gott som helst! Värt allt besvär för att bara orka två stycken (och då fick jag trycka in den andra) och bli tvungen att slänga resten, haha.

 

Nu har jag fått nog till nästa år ? Receptet hittar ni här.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.