Nathanelle

B-DAY DINNER.

 

Hej på er! Jag hade en fantastisk födelsedag igår. Min kille hade bokat bord på Köpenhamn’s bästa kött-restaurang, även innehavare av en Michelin-stjärna – Mash! Har länge velat gå dit att äta, men man ska helst ha något att fira för att äta där eller ha en mycket välfylld plånbok ????

DSC_0322.NEF

DSC_0329.NEF

Säkert 10-15 olika sorters köttbitar att välja mellan som man sedan kan kombinera med ett antal olika tillbehör.

DSC_0340.NEF

Jag startade med en galet god jordärtskockssoppa med räkor i. Killen tog en tonfisktartar med avokado som nästan var snäppet godare.

DSC_0354.NEF

Fick en svensk flagga på bordet dagen till ära. Och ja, jag fick i mig den där 400 grams rib-eyen tillslut. Men sedan hade jag matkoma i en timme efter.

DSC_0343.NEF

Till tillbehör hade jag rotfrukter och spenat, killen tog potatismos och smörstekt svamp. Det var riktigt gott men det är helt klart köttet som är deras grej. Köttet var fantastiskt medan tillbehören ”bara” var goda. Avslutade det hela med deras berömda Margarita med eucalyptus-blad.

DSC_0380.NEF

Efter det gick vi till en av Köpenhamns (och min personliga favorit) bästa cocktail-barer – 1105 för en drink eller två. Hit kommer man om man älskar att se proffs jobba och har en passion för skapandet av cocktails. De är så jäkla duktiga på vad de gör och drinkarna är magiska. 

DSC_0385.NEF

Bara det att man får en lakrits-pipa som garnityr..!

DSC_0411.NEF

Nöjd 23-åring!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.