Nathanelle

TONIGHT.

2014-01-201

Vi har haft en sådan mysig kväll trots en stressig dag. Fick i allafall städat här hemma och jag har spenderat nästan hela dagen i köket, men jag älskar att laga mat så det var helt okej. Dukade så fint det gick för nio pers, köpte lite nya tulpaner och blommor och tände ljus. Gjorde en enkel plock-förätt, parmalindad melon. Gissa vem som var kvällens mittpunkt? Vill bara äta upp det lilla charmtrollet.

DSC_0312.NEF

Jag lagade en gryta på fläskfilé, stark chorizo, champinjoner, vårlök och paprika. Till det hemmagjorda klyftpotatisar och en stor sallad till. Blev faktiskt riktigt gott och jag fick inviga min ursnygga gryta från Le Creuset som jag fick i julklapp.

DSC_0320.NEF

Men alltså – desserten. Dra mig baklänges så god den var. Och enkel! Hemmagjord chokladmousse på mörk choklad i lager med färska hallon, skivade jordgubbar och toppad med en chokladbit. Den slukades i ett nafs av allihop.

DSC_0333.NEF

Efter maten kollade vi på handboll och jag gosade sönder med lilla fyra-månaders-godingen. Nu är jag helt slut och ska i säng. Hoppas ni haft en fin dag!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.