Nathanelle

MOULES MARINIERE.

All you need..

 

1. Godaste rosé-vinerna tycker jag är riktigt ljusa i färgen, nästan persikofärgade. Detta kommer från Frankrike och är ljuvligt! Vinproppen är från Eva Solo. 2. Börja med att skrubba och knacka musslorna. De som är öppna slängs. 3. Hacka scharlottenlök, purjo-och vitlök i lagom stora bitar. 3. Koka musslorna tillsammans med olivolja, vin, grädde och grönsakerna, salt & peppar tills musslorna är öppna, ca 5 min. Njut!

 

 

Mm, mm, mmm.. Älskar musslor och det är ju så enkelt att göra själv. Blir lika gott som på restaurang tycker jag och är inte alls speciellt dyrt. Receptet jag följde hittar ni här. Nu ska jag ratta över till SVT och se på andra semi-finalen i ESC. Alltså jag är ju största Mello-fanet ever och försöker få alla att se finalen på lördag med storskärm och ljud på mitt jobb. Haha, får se om vi lyckas, annars får väl syrran live-uppdata som vanligt. Förra året stod jag och lipade på jobbet när Loreen vann, haha, ingen delade min glädje, men i år är Danmark en stor favorit så kanske..? Okej, nu ska jag sluta babbla, fylla upp mitt ljuvliga rosé och njuta av en sista ledig kväll innan 40 timmars jobb väntar fre-sön. Skål!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.