Nathanelle

SUNDAY 7.

 

 

Hej på er! Har ni haft en skön söndag? Jag jobbade 19-07 igår natt, så jag har sovit bort större delen av dagen. Nu har vi precis ätit god middag och godispåsen står redo i skafferiet. Ska bara bli av med min matkoma först. Så mätt! Fick föressten en fråga om jag aldrig unnar mig något sött, t.ex fika. Visst äter jag godis någon gång ibland när jag är sugen, men annars tycker jag det är MYCKET godare att unna sig t.ex kallrökt lax, avokado, ett glas vin eller liknande. Är inte så jätteförtjust i fika och sötsaker faktiskt. Däremot tänkte jag tipsa er om två nyttiga snacks att äta när suget kommer.

 

Auberginechips: 

Skiva en aubergine i tunna, tunna skivor. Sprid ut dem på en plåt, ringla över olivolja och släng på lite flingsalt. In i ugnen på 250 grader till de får färg och blir knapriga. Dessa åt vi bland annat till kvällens middag.

 

Proteinpudding (1 port): 

Blanda ihop ½ dl proteinpulver (helst kasein) med chokladsmak med ½ dl mjölk och 1/4 dl vatten. (Har du t.ex vaniljsmak på ditt proteinpulver kan du bara blanda ned någon sked kakao istället). Ställ in i kylen och låt stå i ca en timme tills puddingen stelnat. Supergott och smakar precis som vanlig chokladpudding!

 

Sedan är ju alltid fruktsallad med kesella ett säkert val eller varför inte skivade grönsaker med god dip? Bara fantasin sätter gränserna och jag lovar att du kommer känna dig betyligt bättre, mindre uppjäst och nöjd över att du skippade den flottiga chipspåsen.

 

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.