Nathanelle

KVÄLLSSTUND.

 

Har suttit framför datorn och jobbat ett par timmar men är nu ÄNTLIGEN klar. Men det är faktiskt himla mysigt att sitta här för sig själv, dricka en kopp kaffe, med en ansiktsmask på och bara vara.  Det är något jag saknar. Mina sköna kvällar bara för mig själv. Nu vill jag ju spendera de få timmarna jag får tillsammans med min pojkvän såklart, men ibland är det skönt att bara få ha en hel kväll ensam. Jag tänkte hoppa in i en dusch nu och sedan krypa ned i sängen brevid min kille. Det lockar faktiskt mer just nu än att bara sitta uppe för att sitta uppe. Ni önskade att jag skulle skriva all min träning och matintag under hela dagen, så här kommer dagens.

 

FRUKOST: Två koppar kaffe, en skål lättmjölk med Kellogs K special
60 min powerwalk + 200 situps
LUNCH: Omelett på tre ägg med sparris och tomat, vatten.
MIDDAG: Tre skivor fläskfilé med en sås på lätt cream fraish, champinjon och vitlök tillsammans med en stor sallad samt en klick paprika fraish och vatten.

 

Kvällens middag 

 

Alltså, vårt kylskåp ekar verkligen tomt just nu, därav den ganska tråkiga maten. Men jag har varken känt mig hungrig eller orkeslös så det har gått ändå. När jag inte tränar äter jag mindre än de dagar jag tränar – såklart. Plus minus noll.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.