För 2-4 personer (jag höftar och går inte alls efter något recept, så ni får smaka er fram helt enkelt)
4 skivor lövbiff
Champinjoner
En paprika
En halv zucchini
En halv röd chili
Två vitlöksklyftor
Persilja
Soya
Två buljongtärningar
Matlagningsgrädde
Salt, peppar, vitpeppar
Stek lövbiffen tillsammans med champinjoner och paprika tills de fått fin färg. Blanda i vitlök och hackad chili tillsammans med buljongen och lite vatten. Blanda ihop. Häll över allt till en gryta och släng i grädden. Låt koka upp och tunna eventuellt ut med vatten. Krydda med alla kryddor och en svätt soya och hacka i lite persilja. Stek zucchinin tillsist tills den fått en gyllene färg och släng i i grytan (den blir annars så blaskig och har inte kvar sin konsistens). Servera tillsammans med ris och vitlöksbröd. GOTT! Jag hade även i en tredjedels påse kantarellsoppa-pulver som vi hade hemma. Blev supergott!
n