Nathanelle

I’VE BEEN USING LSD.


Gammal bild från förra sommaren.


Long slow distance.

Idag har jag knarkat en jäkla massa kilometer. Lördag = långpass, och idag blev det en riktigt bra runda. Med 20 grader i luften var det shorts och t-shirtpremiär och solen värmde ordentligt. Jag var sugen på att springa i skogen och började därför min runda med att springa till och irra runt i Bokhultet. En timme senare kom jag äntligen fram till Växjösjön (Tack gode gud för kartor) och började mitt varv. Stannade någon minut för att njuta av utsikten och känna på vattnet.

Därefter sprang jag ett segt varv runt sjön på 4.5 kilometer. Jag var uttorkad, kissnödig och trött i benen. Tack och lov träffade jag på min kompis Calle som bjöd på coca cola. Stannade även till på en toalett vid sjön. Fick ny energi men även håll. Nu var det bara 7.5 kilometer kvar och sedan skulle jag vara hemma. Fick dock gå i ca fem minuter eftersom hållet inte ville ge sig. Plockade upp en sten och sprang de sista kilometrarna hem på blandat underlag skog-asfalt. De sista 10 minutrarna fick Linda Bengtzing och Markoolio göra mig sällskap i ipoden tre gången innan jag tillsist spurtade hem. Nu är jag helt slut och ska slänga i mig lite lunch.

Sammanlagt tog rundan två timmar och 15 min = 135 minuter och jag uppskattar den till ca 2.3 mil. LSD är definitivt min favoritdrog och den enda drog jag använder mig av.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.