Lyckliga Små

Tre barn?

image

Nej tack!

Märkte nyss att tre barn är ett barn för mycket för mig.

Idag hade Skruttan en kompis med sig på Flisans dansavslutning. Alltså jag hade tre barn med mig till Sats och Absolut showkids. En sprang som en vilde, snubblade, ramlade och sprang in i saker. Den andra skrek, jagade främlingar och pratade oavbrutet med högton mellan skrikningarna. Och den tredje skulle härma de andra två så hon sprang, snubblade, ramlad, sprang in i folk, skrek, jagade främlingar, pratade oavbrutet från att vi kom tills vi åkte hem.

Jag höll för munnen på ett barn med ena handen, ”höllfast” det andra barnet med den andra handen och försökte att trösta den tredje efter att hon hade sprungit in i en dörr. Och mitt i allt kaos skriker den första ungen att hon vill ha vatten NU och den andra skrämmer en svettig  Arnold Schwarzenegger som försöker att kliva över oss för att komma förbi och den tredje gråter ännu mera för att få ännu mera uppmärksamhet.

Så man kan säga att det blev ett svettigt träningspass för mig med.

Dagens träning med halsont.

Ps. Dansen var bra och Flisan var nöjd efter åt. Ds

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.