Lyckliga Små

Helgens slut

image

Jag borde sprudla energi efter denna helg.

Jag och min man åkte iväg på liten spahelg efter att Skruttan och jag var på biopremiär av Räkna med Pino i lördags och mina föräldrar är här.
Skruttan skrattade av förtjusning så nu finns det bara en kille i hennes liv. Pino.

Så det var inga problem för mig och min man att åka iväg, äta gott, spa och sova 10 1/2 timmar ostörd sömn plus att jag somnade en halvtimme i vilostolen vid poolen, 45 min efter frukosten och 10 min i vilostolen idag. Sen höll jag på att somna 15 min innan cirkusföreställningen Wear it like a crown började.
Men sen vaknade jag och började fundera vad som var bak och fram på vissa akrobater. För det var verkligen ingen självklarhet när framkroppen var framåt, ryggen vriden åt ett håll, benen åt ett annat och vi ska inte tala om vart armarna var.

Men jag kan bara säga att den var grym. Gå och se den!

Nu är vi hemma igen och jag håller på att fylla barnens julkalender med små kuvert med ledtrådar och överraskningslappar.

Ps. Jag hann också träna idag. Ds

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.