Lyckliga Små

Världsrekord

image

Nu ni….inte för att skryta men idag har jag nog slagit rekord i att gå minst steg på en dag.

Jag har inte gjort det för att jag är rädd för att gå eller rädd för att gå ner i vikt för det skulle jag behöva. Utan jag har gått så få steg idag med flit Och det beror på att Lidingöloppet har skrämt mig med att skicka ut en hälsodeklaration och där det står att de har massor med sjukvårdpersonal ute i spåret.

Det står också att man INTE ska springa om man har feber eller ont i halsen. Man fick svara på frågor om sitt hjärtat och andra sjukdomar. Och  imorse vaknade jag med ont i halsen igen. Och efter att jag hade fyllt i formuläret hade jag också fått ont i hjärtat, fått svårt att andas och pratsvårigheter.

Så efter den upptäckte beslöt jag mig för att inte göra något fysikst ansträngande idag. Det blev bilen till dagmamman och skolan, bilen till återvinningen, bilen till Erikshjälpens continer, bilen till affären, bilen för att hämta barnen och ev bilen till busshållsplatsen ikväll.

Problemet är att jag ska bort ikväll, ut, dricka gratis drinkar och äta snittar på en nyöppnad pub ikväll med Skugge & co gänget. Samtidigt som jag måste ta det lugnt och dricka honungsvatten och äta vitlök i massor. Hur jag ska kombinera detta vet jag inte än.

Får helt enkelt hålla tummarna att det är massa med vitlök i snittarna och honung i drinkarna.

Nu ska jag göra mig iordning.

Trevlig kväll!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.