Lyckliga Små

Badmonster

 

För första gången tänkte jag inte på min vikt när jag var i ett badhus.

Den här gången försökte jag frenetiskt dölja mina blåmärken, min orakade bikinilinje och håret under armarna. Och enda sättet att kunna dölja allt var att ligga raklång på magen i en 45 cm djup pool och barnen fick kliva över mig och alla 10-tals pappor som var där med sina barn fick sitta på kanten för att få plats.

Lite svårare var det att dölja Skruttans blåmärken/skrapmärken i ansiktet, och det var ju tur att hon inte heller brydde sig utan försökte att konversera med en jämngammal tjej hur de skulle åka vattenrutschkanan.

Nu ska jag laga lunch åt Skruttan. Hon har beställt pasta….

 

…igen!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Att enligt statistik kommer minst 32 personer att tuppa av i morgon och att den farligaste gruppen är den grupp som springer och är otränad.
  Men den tillhör inte du! Men jag :/

  Äh det står en massa skit!
  Stunta i det du kommer att klara det 🙂

 2. FIA FIT

  Ha ha ha! Det där känner man igen!

  Jag tror inte min kropp skulle kunna gömma sig i 40 cm. Den är nog bredare än så 😉

  Men du… vad stod det i Metro?

 3. 40plus

  Snygga illustrationer du gör :). Jag förstår precis…har inte några blåmärken, men väldigt mycket ”taggar” (som N kallar det).