Lyckliga Små

Superkrafter

image

När man jobbar natt så ligger man alltid en dag efter.

Just nu gör jag förhoppningsvis mitt sista helg och nattpass ever. Jag hoppas att jag aldrig mera behöver lämna en middag på en lördagkväll för att åka till jobbet eller komma hem några timmar innan resten av familjen ska kliva upp, och bli väckt efter 2 timmars sömn av att ett barn petar ett finger i ögat och den andra ska leka tjuv och polis och jag är boven som ska in i fängelse.

Nu ska jag  börja fira jul, nyår, halloween, påsk som alla andra.

Amen.

Igår höll jag på att få superkrafter och kastade nästan ut vår nyinköpta tvättmaskin genom källarfänstret. Centrifugen gjorde så att hela maskinen flyttade på sig 1 meter åt alla håll och det lät så mycket att barnen öronskydd fick användas.

Efter ett antal svordomar och ett par samtal hittade vi felet eller snarare personal på vitvarubutiken hittade felet.

Transportspärren!

Den ska man skruva bort innan man använder maskinen. Det ska stå klart och tydligt i instuktionsboken. Punkt slut.

Det gjorde det inte tyckte jag och min man som lusläste instruktionsbokens första sidan. Jag öppnade juridik boken i stället och letade fram en paragraf hur vi kunde få pengarna tillbaka om det skulle bli problem, men det var innan vi ringde till butiken.

Nu är i alla fall transportspärren borta. Tvättmaskinen har gått varm  och min säng är full med barn som ligger kors och tvärs.

Om några timmar kommer jag garanterad bli väckt av två mammakära barn.

God natt!

Bilder är från igår då vi hade vattenkrig. Vuxna mot barn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vad skönt att du få jobba andra tider framöver, låter som att du längtat efter det. Grattis! Skönt att det löste sig med tvättmaskinen.

    Kram Linda