Lyckliga Små

Händernas och skaparensdag

image

Händerna och den högra hjärnhalvan har fått arbeta idag. 

Barnen har kommit in i sommarlovslunket. Det går och lägger sig senare och sover mycket längre. Skruttan som annars vaknar 5.30 sover nu till tidigaste 8 och Flisan som burkar vakna 7 får vi väcka runt 9-9.30. Härligt!

Imorse klev vi upp och kavlade lera. Ett fat till Flisan, en skål till mig och ett misslyckad kopp till Skruttan. Lunchtid åkte vi till stranden och badade och på eftermiddagen la vi färdigt golvet och nu på kvällen har min man målat dörrar. En effektiv dag.

Nu ska jag träna vänstra hjärnhalvan med ett korsord och imorgon blir det barnskoj i Uppsala.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.