Lyckliga Små

Hemmaprojekt

 

Det blev ingen joggingrunda igår utomhus, inte heller någon start på mitt nya projekt.

För när jag ska ha något och inte hittar det ger jag upp direkt. Som igår,  hittade jag inte mina nya joggingbyxor som jag vill ha så då blev det ingen joggingtur. Kanske var det inte bara joggingbyxorna som gjorde att jag hellre stannade hemma och åt nybakade scones men det känns bättre att skylla på träningsbyxorna.

Efter frukosten och mitt i kaoset med barnen som retas med varandra letade jag som en tok efter en spegel som jag ska ha till mitt nya hemmaprojekt. Men förstås hittade jag inte den heller så då gav jag upp det också.

Nya tag idag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.