Lyckliga Små

Tvång

 

Har stått på loppis hela dagen. I solen, ingen skugga och med trötta halvnakna barn, siktar på nudistSkruttan som jag fick tvinga på en t-shirt och trosa innan vi åkte.

Flisan som har tjatat om detta i en vecka somnade efter en timme i bagageluckan och Skruttan i baksätet. Sen sov de ett par timmar. Medan jag irriterade mig på alla människor som gav oförskämda skambud.

Loppisgrannen tyckte nog synd om Skruttan som sprang runt i Flisans t-shirt och trosa för när de åkte efter några timmar lämnade de över en överfylld flyttkartong med barnkläder.

– Hoppas att det gillar något!

Skruttan hittade förstås den minsta och den mest genomskinliga tröjan i kartongen ( nudistvarning? ).  Hon försökte att pressa ut huvudet ur halsringningen. Armarna var fastklistrad efter kroppen och hon skrik att hon satt fast. Jag hjälpte henne av med tröjan och då skriker hon att hon ska ha tröjan på sig och gör ett nytt försök att trycka fram huvudet i tröjan storlek 56 för hon bara måste ha tröjan.

Flisan hittar den andra minst finaste tröjan i kartongen som hon blir blixtkär i. Och som hon bara måste ha på sig just nu.

Det blev inget foto för jag hade fullt upp med att låtsas att jag inte kände mina barn.

En med navelkort korvskinns t-shirt i storasysters trosor och trippande i alldeles för småa stövlar och en med en snorgrön hålig kofta med armar ner till fötterna.

Om loppisgrannarna tyckte synd om Skruttan  innan de gav kartongen så undrar jag vad det skulle tycka om henne nu.

Vi fick i alla fall lite sålt. Det som blev kvar hamnade i  2 st  svarta sopsäckar som ska till Polen och en flyttkartong till återvinningen. Kartongen med barnkläder fick följa med oss hem som det så modernt heter i modevärlden och som jag själv tycker låter fånigt men det kan nog bara för att jag är lite omodern och ligger 2-3 år efter med allt.

Tillbaka till klädlådarn, så fanns det en hel del fin fina kläder enligt mig.

Nu ska jag lyssna på Klara Zimmergren.   

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Skönt att höra att det finns flera nudistbarn.

    Jag vet…vissa ska pruta på allt. Jag var en sån där surkärring som inte gav mig. Nu ligger kläderna i svarta sopsäckar till Polen. Men hellre det än att sälja till vissa människor 😉

  2. sarianne

    Min minsta är det också lite nudistvarning på och vad är det med folk och prutning på Loppis. Även om en sak kostar 5 spänn så ska de lik förbannat försöka pruta ner till 1-2 kr…hate it!