Lyckliga Små

Flickflack med hemmafrun

 

Jag kan inte sluta tänka på mördar trappan.

Vilken brilliant idé. Kanske ska börja med det här hemma, springa upp och ner. Det finns ju trots allt 22 trappsteg mellan över och undervåningen. Och det finns säkert något som ska tas ner och något som ska tas upp. Och om jag springer i strumpor kanske även trappen kan bli lite polerad.

Motion + städning = Sant.

Hinner jag med 3 pass innan jag åker kanske jag slipper se ut så här efter 5 min i Hollywood trappan. Dock kommer jag inte att springa upp och ner i enbart sportbehå och förhoppningsvis inte heller tappat en arm på vägen. Har inte heller planerat in något silikoninlägg under resan om nu undrar varför jag fick så stor mun på bilden.

Eller så struntar jag i trappan och alla hemmafruar som hoppar jämnfota och hjular upp och ner i trappan för att komma åt de pyttesmåa musklerna i skinkorna.

Jag passar nog bättre liggandes på stranden och äta Skittels och med en ylletröja på.

Får helt enkelt svettas ut kalorierna, om det nu går.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.