Lyckliga Små

2 val, vilket ska jag ta?

Jag måste, jag måste, jag måste, jag måste.

Känner mig så omotiverad till att träna idag, har skjutit på det en timme nu och har massa bortförklaringar varför jag inte kan träna.

Slagit i lilltån i tröskeln så jag blöder, behöver packa inför resan, behöver köpa jord till plantorna, behöver klippa gräset med en sax och jag tror att jag har fått hjärnskakning efter en skallningen som jag fick av Skruttan imorse.

För man behöver väll inte ha ont i huvudet, vara illamående eller yr för att ha hjärnskakning, det räcker väll med att man har varit lite röd på pannan och är trött? 

Om några timmar ska jag träffa mina klasskompisar, ni vet de som är födda på 90-talet och som inte har hunnit föda fram 2 bjässar, äter godis varje dag, dricker skumpa som det var vatten och är pinnsmala.  

Så nu har jag två val:

1. Träna hårt 1 timme eller jogga 5 km för att sen kunna drick ett glas vin och äta snittar på en solig balkong.  

2. Ingen träning och få umgås med gårdagens gurkstänger och dricka vatten på en solig balkong.

Har en timme betänketid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vet du camilla, jag hejar en massa på dig!! Du fixar träningen, ta det lugnt bara. En promenad eller lite övningar hemma, det är bättre än inget.

    Om du känner att träningen är ett måste – ta en vilodag och ta nya tag imorgon! Det får inte bli en sån sak som du måste tvinga dig till, då håller det inte i längden!

    Imorgon kommer det lite mer träningsinspiration från mig:)

    Kram Linda