Lyckliga Små

Håll för, tack!

Adidasbaciller.

En vän sa till mig igår att Adidas har provutförsäljning med start idag.

Eftersom det är bara 18 dagar kvar tills träningen blir en vana för mig så tänkte jag ladda garderoben med nya kläder.

På vägen dit blev jag stannad av polisen för körkort och nykterhetskontroll. Blev skitnervös för körkortet är ju fortfarande borta ( har inte varit på systemet på en vecka )  och sen var jag tvungen att gå igenom i huvudet vad jag hade gjort på morgonen.

När drack jag vin senast? Tog jag en Absolutvodka snaps innan jag lämnade barnen? Blandade jag i lite Baileys i yoghurten?Har jag ätit punchkarameller i sömnen? Såna frågor svepte förbi i min hjärna när polisen stannande mig.

Hur kan jag tveka på min nykterhet när det var säkert  2 veckor sen jag drack ett glas vin, har aldrig shotta Absolut vodka i vuxen ålder har inte heller blandat Bailey med yoghurt. Och ätit punchkarameller i sömnen är lite svårt när man inte har några punchkarameller hemma. Och hur troligt är det att jag börjar dagen med en Gin och Tonic?

För syns skull rotar jag lite i plånboken efter körkortet. Och säger sen till poliskvinnan att jag inte har något körkort. Medan jag väntar på att hon ska rikta pistolen mot mig och dra ut mig rotar jag frenetiskt vidare i plånboken.

Och vips ligger körkortet där bland alla tomma kortfack som gapar stort efter mina kontokort som jag har slarvat bort.

 Jag visar körkortet, blåser  och ler, polisen trycker på mojängen, tittar och säger att det här gick ju bra.

Allt detta besvär för att åka till en utförsäljning där jag var i 2 min. Hann knappt in genom dörrarna när en tant hostade rakt ut där jag stod. Jag vände och åkte hem. Sjuk får jag inte bli just nu.

 Men det gör inget för jag vet faktiskt inte varför jag åkte dit.

Jag gillar ju inte ens Adidas.   

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.