Lyckliga Små

Tillbaka till framtiden

image

1½ min snabbare + 11 armhävningar + lite Linda träning.

19 dagar kvar tills joggingen kommer vara en vana och inte en ovan för mig. För är det inte så att det tar 21 dagar att ändra ett beteende?

Det ska bli väldigt intressant och se om jogging någonsin kommer bli en vana för mig.

Oj….. nu när jag tittar närmare på Runkeeper så var jag 1 min och 58 sek snabbare än i förrgår, om jag håller den här takten så kommer jag vara snabbare än Stålmannen i augusti då jag ska springa 5 km. Med en enkel huvudräkning så kommer jag att springa på -15 min, det ni!

Jag kommer springa framåt fast bakåt i tiden.

Kanske ska ställa upp i Tjurruset i alla fall eller varför inte Ironman?  

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.