Lyckliga Små

Här går det undan

Medan en deg ska förintas jäser en annan.

Just nu är jag väldigt effektiv. Har varit in till stan och handlat min kursbok. Hittade parkeringen precis utanför och fick betala överpris på boken eftersom jag inte vet vad framförhållning är för något. Hemma igen efter knappa 30 min. Sätta en deg heter det så eller säger man bakade en deg? I alla fall medan degen jäste sprang jag ut för en joggingrunda, lagom tillbaka för att hinna med att göra 10 armhävningar och duscha. Kavla och rulla och bullarna är klara, tvätten är ren och upphängd utomhus.

Nu lunch för att sen provsmaka på en bulle i solen.

8 punkter kvar att göra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.