Lyckliga Små

Såg något nytt

image

Det måste ju firas.

Upptäckte att jag kan se mina fötter när jag står helt upprätt. Tror förstås att jag alltid har kunnat göra det men inte så här mycket. Grönsaker och ljummet vatten med citron i kanske har hjälpt. Eller så är det min träningsvärk i magen som gör detta, eftersom magen värker så fort jag inte suger in den mot ryggraden.

Har även märkt att det är väldigt populärt att skriva to-do-listor på bloggar. Jag har aldrig gjort det för jag är så rädd att någon psykiskt sjuk människa ska följa efter mig och hugga ner mig med en slägga när jag står i Icakön och gör benböj. Risken är ju förstås väldigt minimal då jag har en väldigt pytteliten blogg och lever i Sveriges största stad, att något sånt skulle hända.

Men idag jag gör en chansing, spänning är ju något som jag har brist på.

Om jag inte skriver något imorgon så är det kanske jag som ligger i köttdisken på ICA på fredag.

9.00 Lämna barnen
9.10 Handla tills imorgon och på fredag
11.00 Hämta Flisan
11.10 Träffa några kompisar
15.30 Hämta Skruttan
16.00 Träffa några andra kompisar
20.00 Gå ut och fira en 21-åring
22.30 Byta vatten hos Loppa ( fisken)
23.00 Packa inför morgondagen
00.00 Sova
06.00 Åka iväg till Vimmerby.

Jag lovar att jag ska dra ner på dåliga mobilbilder. Har bara en systemkamerasvaka.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.