Lyckliga Små

Brasiliansk vaxning

image

Inte en dag över 20.

Var tvungen att visa legitimation idag på systemet,  som jag egentligen alltid får göra och som aldrig brukar vara några problem. Men mitt i morgonkaoset måste jag ha glömt körkortet i en annan jackan.

Och att jag nyss hade fött påven räckte inte för att köpa en flaska cider till brännbollen med klassen så det blev en Ramlösa från Ica. Hamnade i laget med två bollrädda, en utan bollkänsla och en som haltade. Men roligt hade vi och medan de andra drack färgglad cider åt jag vindruvor och drack hallonvatten med kolsyra. Men det gör inget för jag håller fortfarande på min utrensning och jag har en dag kvar.

En promenad hem blev det nästan. Skulle gå men råkade hamna högst upp i Skrapan på söder i stället med några kompisar.  Sen blev det brasiliansk vaxning.

Inte för mig utan ett presentkort till en klasskompis som fyller år imorgon. Men nu är jag hemma och hann mysa med barnen innan de somnade.

Efter att ha blivit nekat på systemet, fött påven, gått över milen och sprungit som en galning på brännbollen njuter jag av en liten bit hemmagjord LCHF snickers.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. becks

    A perfect ending to a perfect day! Din dröm var ju helt klockren, undrar vad drömtydaren skulle få fram av det 😉