Lyckliga Små

Mu mu…

 

Vilken sann djurvän jag har blivit.

Igår blev jag fiskägare och idag klappat kossor på koutsläppet. Jag har till och med låtit en spindel springa över altan utan att hoppa rakt upp och försöka träffa den med det jag har i handen.

Efter koutsläppet åkte vi hem till våra vänner och grillade hamburgare. Jag kanske inte är en äkta sann djurvän för den grillade paprikan som jag hade tänkt äta blev aldrig grillad utan det blev hamburgare istället. Jag kunde inte motstå, jag är en svag människa speciellt nu när jag har levt på grönsaker en vecka.

På vägen hem fnulade Flisan på vad det var för kött i hamburgaren som vi åt. Lamm, ko eller get. Gott tyckte att hon det var, i den sekunden ångrade jag att jag valde hamburgare och inte den gröna paprikan.

En vecka kvar på utrensningen!

 

 

Det slank även ner en kanelbulle och lite mjölk.  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.