Lyckliga Små

Går så snabbt att jag får ont i armbågen

image

Milen + 6 armhävningar.

Fick nyss veta att jag ska ha en tenta på torsdag och sen fick jag ett brev på posten att  jag har vunnit Gröna Lunds biljetter och åkband till hela familjen. I år har Flisan längden inne för kvasten och vilda musen. Jag vet någon som kommer att bli överlycklig.

Promenaden är klar för idag. Sträckningen i låret är borta, de senaste gångern har jag fått ont i armbågen när jag har promenerat. Armbågen?! Jag vet, det låter helt sjukt och min man säger att jag ska kolla efter nya skor. Han menar att jag ska gå in till Löplabbet och fråga efter ett par skor som jag inte får ont i armbågen av.

Vet inte vem som är roligaste, min man eller min onda armbåge.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.