Lyckliga Små

Nu ska gifterna ut

Jag klarade inte veckans 3 mil.

Men det gör faktiskt inget, för jag har inte suttit still en sekund den här veckan. Jag har sprungit hit, stressat dit, hjulat med Flisan på gräsmattan och jag har till och med försökt gå ner i splitt.

Ok, jag ljuger. Jag har suttit still 20 sekunder den här veckan,  det var när jag fastnade i halvsplitten och sträckte lårmuskeln och kom inte upp förrän Skruttan och Flisan drog upp mig.

Istället för att köra min bokstavslösa diet ska jag nu börja rensa min kropp från allt kortison och gifter som kommer från mina allergisupar. Blev lite inspirerad av FiaFit som ska köra igång imorgon. Har gjort detta en gång tidigare och jag gillade faktiskt det. Som en sann sockernarkoman kommer jag att ligga och svettas om nätterna och svära på min man. Gudskelov handlar det bara om 4 dagar ( värsta dagarna ) han kommer inte ens hinna skicka in skiljsmässopapprena innan jag är mig själv igen.  

Så under de två kommande veckorna blir det böner, frukt och 6 mils promenad. Lagom klar till vår minisemester med våra vältränade och slanka vänner.

Nu ska jag dricka upp mitt vin och äta brieost med kex, för imorgon är det slut med sånt.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. becks

    Tjoho vad duktig du är! Detox har jag aldrig provat men varit nyfiken på, ska bli kul och inspirerande att följa din resa 🙂 Jag är ju bara i starfasen av min blivande sunda kropp och det går väääldigt sakta framåt…