Lyckliga Små

God morgon

Idag ska jag och min man åka till ett lugnt spa-hotell. Det behövs efter denna vinter och det ska bli så skönt så avslappnande att man kommer somna klockan 20,00 och vakna upp 10,00 dagen efter. Missa både middagen och frukosten och allt bad. Det skulle vara så typiskt mig.

För massa år sen när min man och jag var ute och reste bodde vi på ett ganska lyxigt hotell några nätter just för att de var känd för sin frukostbuffé. Och vad hände. De tre nätterna vi bodde där försov vi oss två gånger. Den tredje morgonen beställde vi väckning. Det har var alltså tiden innan vi skaffade barn.

Nu för tiden står vi och trycker vid frukostbuffén en timme innan de öppnar, med två hungriga barn.

Nu blir det frukost  här hemma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.