Livet med en Tom – om livet med min prins

Att fynda på nätet

Ja, nu är de stora kampanjdagarna runt black friday och cyber monday över för denna gång. Som vanligt har det varit en salig blandning av bra erbjudanden till lockvaror eller rent av dåliga rabatter. Det beror väl också på vad man är ute efter om man tycker att 10% rabatt är bra. Själv är jag glad för en beställning från babyshop med nästan 70% rabatt. Toms enda sak på önskelistan- nya skylanders till nästan halva priset. Sedan blev det en beställning med 20% från disneystore, fantastiska erbjudanden som dessutom gick att kombinera med rabatten. Sånt gillas.

Ja det blev inte så mycket, men lite julklappar lyckades vi få ihop. Nu är vi nog färdiga för i år. Kikade lite på det som saknas till bebis, men hade inte tid att sätta mig in i vad vi skulle välja eller mod att ta beslut och beställa redan nu. Så jag fortsätter kika runt på barnvagn, babyskydd och babywatch.

Jag har höga krav på babywatch eftersom jag har min hörselskada så måste den ha bra volym och ljudkvalitét.

Ja det blev lite tankar om julhandel och framtidsshopping.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej!

    Vad härligt att du fick hem precis det du ville på vår Black Friday-rea!

    Jag kan lite snabbt tipsa om att vi nu har kickat igång årets julkalender så det kanske finns någonting litet att fynda där också 🙂
    Länka gärna till vår shop så att dina läsare kan hitta till oss enklare.

    Hoppas att Tom blir glad för Skylanders också 🙂
    /Sofie på Babyshop