Olag och sorg – Livet med en Tom – om livet med min prins

Livet med en Tom – om livet med min prins

Olag och sorg

Jag vet att jag varit frånvarande. Det har varit både ett medvetet val och omedvetet länge. Jag har behövt det för att finna orden, kraften och lusten. Jag har varit ledsen sedan en fin och nära människa gick bort alldeles för ung. Det var oväntat och däför kom alla känslorna på en och samma gång. Jag är nu redo att ta tag i mer än min vardag och då fick jag en liten som var helt i olag idag. Hon har kräkts mer än vanligt, varit ledsen för ingenting och knappt sovit något på dagen. Vilket resulterade i en övertrött bebis ikväll som gjorde allt för att hålla sig vaken. Mest av allt skrek hon okontrollerat så att hon blev blå i ansiktet. Min lilla sötnöt var inte så god att tas med, man känner sig så otillräcklig när detta sker. Nu sover hon dock snarkande bredvid mig. En liten stund för att slappna av och få ro om öronen.

20170722_045316

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Beklagar, skönt att det börjar rätta till sig för dej nu.
    Svar: Åh precis så är det ju deras varumärke passar inte alla liksom!
    Ah börjar bli tröttsamt, allt dessa övertar ens flöde så trist så jag skall nu avfölja dem som håller på mest frekvent, så jag slipper se det i mitt flöde.