4 månader idag – Livet med en Tom – om livet med min prins
Jessica

Livet med en Tom – om livet med min prins

4 månader idag

Idag är min lilltjej fyra månader och hon är påväg framåt hela tiden. Hon tar för sig mer och mer. Idag var det också koll på BVC.
Vikt: 5805g
Längd: 59,2cm
Blev glatt överraskad av att möta en bra semestervikarie eftersom det varit en hel del problem med liten. Istället för att tjata om Mysans ringa längd tog denna och använde synliga tecken på att hon mår bra. Hon har hull, hon är pigg och hon utvecklar nya förmågor ständigt.

Idag har hon tagit sig från mage till sidan tillbaka till mage när hon låg i babygymet.

Idag har vi också fyramånadersdagen till ra testat en smakexplosion. Ett finger doppat i min korvpanna fick bli den första smakupplevelsen. Det gick hem andra gången jag doppade fingret slickade hon på det tog sedan fingret och drog in det i munnen. Nyfiken är hon i alla fall.

20170724_163253

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Jessica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.