Livet med en Tom – om livet med min prins

Maten med bebis

Så tänkta jag skriva om våra matrutiner med vår bebis snart tre månader.
Som jag nämnt blev det inte som jag tänkt det med amningen. Det som var så lätt med sonen trots att han var för tidigt född. Istället krånglade allt med amningen och vi valde det som fungerade.

Ersättning så ofta som det har dålig klang så vill jag istället hylla det som ett alternativ när det inte vill sig. Nu har jag en tjej som blir nöjd när hon ätit; allt så mätt. Som ökar i vikt; hon får i sig tillräckligt med näring.

Ja just nu älskar jag känslan av att allt faller på plats. Jag kan dock sakna enkelheten speciellt när det blir tidiga morgnar som i morse klockan fyra, att då stå och fixa flaska itället för att bara ta fram bröstet. Däremot tycker jag att jag får samma närhet, vi myser länge tillsammans och stunderna är lika viktiga. Jag tycker till och med att jag får mer närhet än med Tom eftersom jag inte luktar mat så kan hon vara nära utan att äta. Jag slipper vara matfabrik ständigt. Jag älskade att amma sonen och jag hade älskat att amma min dotter. Jag har dock lärt mig älska och acceptera det sätt vi har idag. Det har gett oss frid, att vara familj. Det har gett oss en frisk och stark dotter som orkar utvecklas och göra framsteg. Det har möjliggjort att hon får vara vår lilla My full av humör; lycka i ett leende, kraften att skrika av ilska och en envishet som jag tror kommer att slå min.
20170610_053454

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Alltså ersättning har ju alla de viktiga ämnena som bebis behöver få i sig och jag stör mig på amningshysteri. Huvudsaken är väl att barnet mår bra & ökar i vikt!?
    Svar: Ja ush för banan i mat,haha! Ja men vad bra heja dig, kommentarer är ju så himla roligt! Spindlar är inte så farligt tycker jag dock. Alltså ja det finns ju så mycket som man inte gillar egentligen. När det kommer till likörer så Baileys & Likör 43 kan jag sträcka mig till ,hehe