Livet med en Tom – om livet med min prins

Bloggmiddagens fina sponsorer

Som jag tidigare nämnde tidigare fick vi med oss en goodiebag fylld med nöjen och njutning på olika nivåer.

DSC_0323

Njutning nummer ett kom från sexleksakeroutlet som bidragit med en minivibrator, diskret storlek dock inte speciellt ljudlös. Massagegel och jordgubbskondomer. Kan ju bara säga att kondomerna kom lite sent om de skulle vara till någon nytta just nu, men haren liten idé om julklapp eller så. Bara så där lagomt pinsam som jag känner att jag vill vara.

När jag nu inte hade så stor användning för kondomerna så var nästa sak lite mer läglig om inte annat för att testa om den fungerar. Det var nämligen ett graviditetstest från apotek365. Det gav om inte annat upphov till en massa diskussioner om hur vi skulle avsluta kvällen, jag tänkte mest på det genomgående temat njutning.

För finns det något bättre när man vill njuta än godis, okej jag erkänner jag är en godisråtta och med oss hem fick vi vingummin från debron och laktosfri choklad och vegan choklad från laktosfrichoklad. Riktig mamma tid tillsammans med det härliga teet från mightyleaf som jag bara längtar efter att dricka nu när de kyliga höst kvällarna kommer krypande.

Från ninas mat kom en liten extra packad goodie med supersura godisar, perfekt eftersom just nu har jag cravings på just surt. Goda, men de gör nästan ont i munnen av dem. Tepåsar, underbart godis från lakritsfabriken- kombinationen lakrits och choklad är aldrig fel. Dessutom en rengöringstrasa och en gör din egen calippobehållare från pufz.

DSC_0325

När man nu stoppat i sig av allsköns godsaker så är min ständiga följeslagare plackers, så dessa togs glatt och tacksamt emot.

När så höstkvällen kräver lite extra mysigt ljus så fick vi doftljus från klockargårdens och även ett häftigt ljus från partylight ett så kallat glowlight, ska bli spännande att se hur det ser ut när man tänder det.

Sedan var det dags att ta hand om det kvinnliga yttre, från rosenserien fick vi en härlig ansiktskräm som jag hoppas ska göra om inte underverk med rynkor så åtminstone hjälpa min vintertorra nästan flagande hud. Från octean fick jag en produkt för hår och naglar.

Min sambo skrattade åt servetterna från Duni för jag älskar fina servetter, men har svårt för att ta fram dem för att jag tycker att de är så fina. Ja jag är servett fetischist.

Allt packades i den perfekta påsen från loppi. Alltid användbar, till allt från bad till övernattning.

Sedan var det lite utlottning av fina vinster från playmobil och fulleröhandel, denna gång var dock inte turen med mig.

Som sagt en kväll som helt klart gick i njutningens tecken. Återigen tack alla sponsorer och Ewa som gjorde denna kväll möjlig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.