Livet med en Tom – om livet med min prins

Inrednings himmel

För några veckor sedan var jag på show room för zbh. Det var rena inredningsparadiset med massor av fina saker att förgylla sitt hem med.

Jag gillar konseptet med hemförsäljning eftersom man kan klämma och känna på produkterna och sedan få de hemlevererade. Tyvärr brukar det för min del vara svårt att få ihop gäster som kan komma. Så jag brukar försöka gå på de som andra anordnar, då får man dessutom den socialabiten som ibland blir lite gles när man har så mycket i vardagen.

Min absoluta favorit blev inte en inredningsdetalj utan en poncho och då självklart i rosa. Hade jag kunnat shoppat obehindrat hade jag även köpt det helt underbara halsbandet med änglar i trefärgat, silver, guld och rosé. Så jag. Det finns verkligen något för alla, för gillar man inte saker till sitt hem så finns det fina saker till en själv.

Ska såklart också bildbomba er med massor av fint, själv gillar jag större och få saker och har svårt för när det känns plottrigt. Detta trots att jag kan tycka att det är fint hos andra med stileben med fler saker.

IMG_6711
IMG_6707

IMG_6694
Denna för smycken kan jag inte låta bli att älska. Vet bara inte riktigt var den skulle stå, kanske som avslut på alla boktravar som ligger och väntar på att bli lästa.
IMG_6693
Om jag inte visste att pappa hatar allt vad hyllpynt heter så skulle han få älgen i julklapp, men jag kanske kan övertala honom om denna.

IMG_6689
Tänk dessa tända till vintern, ja hemma hos oss skulle det naturligtvis vara batteridrivna ljus, så mycket lättare med barn som leker och hos oss där det alltid är väldigt varmt.

Mina sista tips blir de som inte är inredning utan det som kan locka andra, doftljusen i de vackra lådorna, tycker nästan att lådan är det bästa med paketet. Sedan är det ponchon i grått och ängeln till. Hoppas att jag har inspirerat till om inte ny höstinredning så kanske julklappsinköp.
IMG_6678IMG_6695IMG_6696

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.